Broodje makreel met wortel en dille

Lunchgerecht 4 personen
445 kcal/ 1865 kJ
Bereidingstijd: ca. 20 minuten

1 gerookte makreel van 300 g
100 g worteljulienne
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel verse dille, fijngehakt
2 zoetzure augurken, in blokjes
4 bruine pistolets of piramidebroodjes
100 g bieslook zuivelspread
versgemalen zwarte peper

Maak de makreel schoon: verwijder het vel en de graten. Verdeel het visvlees in stukken. Meng in een kom de wortel met citroensap, 1 eetlepel dille en augurk. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met de zuivelspread. Verdeel de wortelsalade over de onderste helft en leg de stukken makreel erop. Strooi hierover wat dille en peper en leg de bovenste helften van de broodjes er schuin op.

Wanneer je iets zoekt kun je dat hierboven invullen.