Kibbeling op roergebakken mosterdkool

Hoofdgerecht 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Per portie: 1470 kJ / 350 kcal

500 g kibbeling kant en klaar
500 g spitskool of witte kool in smalle reepjes
2-3 eetlepels olie
1 uitgeperste citroen
versgemalen peper
zout
2 eetlepels grove mosterd
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Leg de koolreepjes in een vergiet en giet er kokend water over. Verhit de wok, voeg de helft van de olie toe. Roerbak de kibbeling 2-3 minuten op een hoge stand. Schep deze uit de wok en houd de vis warm onder aluminiumfolie.

Roerbak de kool 3 minuten in de rest van de olie. Voeg citroensap en peper en zout toe. Schep de mosterd en 1 eetlepel peterselie erdoor, bak nog 1 minuut en verdeel de mosterdkool over 4 warme borden.

Verdeel de warme kibbeling erover en bestrooi met de rest van de peterselie.  Serveer er gekookte krieltjes en plakken (verse) ananas bij.

Wanneer je iets zoekt kun je dat hierboven invullen.